ADAPT

Good Life Eatery

Good Life Eatery

This two level site on Sloane Avenue was the flagship shop for The Good Life Eatery, the concept was a to have a stylish, no frills healthy eating chain of eateries, that have a recycled and sustainable feel to them.

Since the Sloane Avenue site, Coupdeville have completed three other venues in Belgravia, Marylebone and St Johns Woods for this growing and popular chain. The characteristic theme in all of the designs is to have light filled spaces, with a sense of personal scale that is created by dividing the floors in to distinct areas without the need for separating walls, this gives a series of human scales pockets for people to make there own and feel comfortable spending hours at a time, be it social, work or an opportunity to relax by oneself.

Bespoke designs were done to fabrication level for key features that have been repeated in all the venues, recycled wood and site cast concrete have been used for the bar, storage from recycled scaffolding tubes and boards are utilised for the shelving, tables and banquette seating have been custom designed also.

Completed: 2016
Floor Area: 1500 sq ft
Client: The Good Life

All
Adapt
Transform
Create
Imagine
All
Adapt
Transform
Create
Imagine