ADAPT

Knightsbridge Penthouse

Knightsbridge Penthouse

The client purchased the property as a dated space with a series of small rooms. The flats main asset its flat roof was unused.

Coupdeville proposed extending the upper floors and forming a new access to this level to create a new master suite with access to two roof top spaces with stunning views.

The internal redesign looked to open up the spaces and maximise the existing features within the flat using a simple palette of colours and materials.

Throughout the flat glass is used to connect the spaces both to each other and to the outside spaces.

The main deck was designed as an outdoors living room with timber carpets, fireplace and seating pits.

Completed: 2012
Floor area: 2400 sq ft
Client: Private

All
Adapt
Transform
Create
Imagine
All
Adapt
Transform
Create
Imagine